Lex, TuKY ja TYY terveeksi

Uuden TYYn edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi tänään. Lexin listalla ehdokkaita on tänä vuonna 42. Lista on monipuolinen, sillä mukana on niin vanhoja konkareita kuin uusia kasvojakin, tyttöjä ja poikia, nuoria ja vanhoja. Listalta löytyy varmasti oma ehdokas aivan jokaiselle!

Tällä edustajistokaudelle Ryhmä Lex on tehnyt yhteistyötä lääkiksen TYY terveeksi -listan kanssa. Kevään edustajistovaaleissa yhteiseen vaalirenkaaseen hyppää mukaan myös kauppakorkeakoulun opiskelijoiden TuKY. Jokainen ryhmä tekee vaalirengasyhteistyöstä huolimatta oman kampanjansa, mutta monista asioista vallitsee hyvä yhteisymmärrys. Yhdessä Lex, TuKY ja TYY terveeksi muodostavat sitoutumattoman, aidosti opiskelijan asialla olevan ryhmittymän.

Tarkemmat ehdokasesittelyt sekä vaaliteemat ilmestyvät näille sivuille, Calonialle ja Facebookin ensi viikolla. Stay tuned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s