Edari(hodari) 3/2009

Edarihodari

Edarihodari

Maaliskuun edustajisto kokoontui keskiviikkona 25.3. Lexin ryhmä oli tällä kertaa miesvoittoinen — Teemu, Matti, Antti V., Antti T. ja Pekka. Luonnollisesti ryhmän eväinä oli siis tällä kertaa edarihodarit. (Lexin edarieväät ovat kieltämättä yksi äärimmäisen hyvä syy kuulua juurikin kyseiseen ryhmään!)

Siirtyminen kohti uutta ylioppilaskuntaa näkyy jo edustajiston työssä; tällä kertaa varsinaisella esityslistalla oli lähinnä viime vuoden toimintakertomuksien ja tilinpäätöksen hyväksyntä. Ja niinhän siinä kävi, että nuija kopahti ja viime vuoden hallitus — Lexin Satu ja Teemu mukaan lukien — sai vastuuvapauden.

Muissa asioissa päästiinkin sitten vihdoin kunnon keskusteluun, kun hallitus toi alustavasti tietoon SYL:n linjapaperin päivittämissuunitelmat. Keskustelu virisikin siitä, mikä on ylioppilasliikkeen ja ylioppilaskuntien tarkoitus. Siinä missä erityisesti poliittiset ryhmät hahmottelivat TYYlle vaikka minkälaisia maailmanparannustehtäviä, halusivat lexiläiset muistuttaa ylioppilaskunnan ensisijaisesta ja tärkeimmästä tehtävästä — opiskelijoiden edunvalvonnasta.

Ryhmä Lex on nostanut edunvalvontaan panostamisen yhdeksi tärkeimmistä vaaliteemoistaan. Jos olet samoilla linjoilla siitä, että TYYn pitäisi entistä enemmän keskittyä opiskelijoiden omiin asioihin, muista äänestää!

Ennakkoäänestys on jo ensi viikolla (31.3-1.4.) ja äänestäminen käy helposti netissä osoitteessa: vaalit.tyy.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on maaliskuun kokouksessaan 25.3.2009 päättänyt:

  • hyväksyä ylioppilaskunnan toimintakertomuksen vuodelta 2008;
  • hyväksyä ylioppilaskunnan tilinpäätöksen vuodelta 2008;
  • myöntää tili- ja vastuuvapauden vuoden 2008 hallitukselle sekä muille ylioppilaskunnan taloudesta vastaaville henkilöille;
  • merkitä tiedoksi valiokuntien vuoden 2008 toimintakertomukset;
  • merkitä tiedoksi valiokuntien toimintasuunnitelmat ja talousarviot vuodeksi 2009.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s