Lex tarvitsee sinua!

Hei lexiläinen!

Jos olet jo antanut äänesi edustajistovaaleissa Lexille haluan kiittää sinua esimerkillisestä toiminnasta.

Mikäli äänesi on vielä antamatta toivon, että luet tämän viestin ja menet sen jälkeen osoitteeseen https://vaalit.tyy.fi/vote ja äänestät lexiläistä.

Yksikään ainejärjestö ei ole saari. Ei edes Lex. TYYn toiminta vaikuttaa myös Lexiin, Sinuun, meihin. Olisi ensiarvoisen tärkeää saada TYY vaikuttamaan meidän puolestamme, ei meitä vastaan.

Vuonna 2008 Lex sai eri tavoin TYYltä avustusta puhtaasti rahallisesti ajateltuna noin 1200 euroa. Miten mahtaa käydä ensi vuonna?

TYY tarjoaa Lexille toimistotilat, Lexin päivittäistoiminnan sydämen. Yo-talot ovat kuitenkin menossa remonttiin ja ainejärjestökäytävän toimistojen uusiojaosta onkin ollut puhetta. Niin suuri ainejärjestö kuin Lex tarvitsee ylioppilaskunnalta riittävät toimitilat. Onkin helppoa, jos tilojen jaosta on päättämässä lexiläinen.

TYY on vahvasti mukana valvomassa myös Sinun etujasi koulutuspolitiikassa. Haluathan, että Sinua edustaa henkilö, joka ymmärtää Sinun, turkulaisen oikkarin tarpeet ja edun. Syksyllä ilmeni liiankin hyvin se, ettei TYYtä, jossa ei ole riittävää lexiläisedustusta, kiinnosta oikeustieteellinen tiedekunta, sen etu tai sen tahto.

Äänestä siis lexiläinen edustajistoon. Lex tarvitsee Sinua!

Huomenna 7.4. klo 18.00 sulkeutuu edustajistovaalien sähköinen äänestys. Äänestää voit osoitteessa https://vaalit.tyy.fi/vote

Kiitos äänestäsi! Olet mukana tärkeässä asiassa.

Terveisin

Matti Lajunen
Hallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s