Uusi TYY rullaamaan

Uuden Turun yliopiston ylioppilaskunnan toiminta starttasi toden teolla tänään 5.8. kyseisen ylioppilaskunnan edustajiston historian ensimmäisellä kokouksella. Ryhmä Lexistä oli köörissä herrat Oksanen, Juusela, Fonselius ja Laine.

Edustajiston ja samalla koko ylioppilaskunnan puheenjohtajaksi valittiin Niklas Mannfolk (TuKY) ja varapuheenjohtajaksi Topi Artukka (vihr.). Lisäksi tehtiin ehdotus uuden yliopiston ensimmäisen hallituksen opiskelijajäseniksi ja hyväksyttiin mm. kasa erilaisia sääntöjä.

Lexin ehdotuksesta aine- ja tiedekuntajärjestöjen rooli tiedekuntien hallinnon opiskelijajäsenten valinnassa otettiin paremmin huomioon Ohjesäännössä hallinnon opiskelijaedustajien valinnasta. Hieman kyllä ihmetytti tiettyjen puoluepoliittisten ryhmien näkemys siitä, ettei ainejärjestöillä pitäisi juuri olla roolia niiden omien tiedekuntien hallinnosta päätettäessä.

Tästä se lähtee…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s