Pirita Virtanen uuden yliopiston hallitukseen

Vuoden 2010 alusta aloittavan uuden Turun yliopiston ensimmäinen hallitus on valittu. Hieno saavutus oli, kun aktiivilexiläinen, oik.yo. Pirita Virtanen valittiin edustamaan opiskelijoita hallituksessa. Toisena opiskelijajäsenenä toimii valt.yo. Tomi Nyström.

Hallituksessa tulee istumaan myös toinen oikeustieteilijä, kun siviilioikeuden professori Ari Saarnilehto valittiin professorien kiintiöstä. Toisena professoriryhmän edustajana toimii Pirkko Härkönen. Keskiryhmää hallituksessa edustavat Mats Kommonen ja Hanna Ruska-Becker. Yliopistoyhteisön ulkopuolisina jäseninä hallitukseen valittiin Hannu Kokkonen, Sinikka Mönkäre, Jussi Nuorteva ja Matti Rihko.

Ryhmä Lex onnittelee kaikki valittuja — erityisesti Piritaa ja Aria!

(Lisää hallitusvalinnasta: UTUonline – Turun yliopistolle valittiin uusi hallitus)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s