Vanha edari 6/2009

”Vanha” edustajisto aloitti syksyn kokoustelun keskiviikkona 23.9. Lexiä edustivat tällä kertaa Antti V., Pekka, Minna ja kokouksen alussa myös Matti. Ryhmä Lex järjestäytyi uudelleen, ja jatkossa ryhmän vpj:nä toimii Matti.

Kokouksessa päästiin keskustelemaan TYY:n kirjaston tulevaisuudesta kirjastotyöryhmän laatiman selvityksen pohjalta, jonka jälkeen edustajisto merkitsi tiedoksi työryhmän selvityksen. Lexin ryhmäpuheenvuorossa tuotiin esille mm. selvityksestä ilmennyttä vähäistä käyttöastetta suhteutettuna kirjaston kuluihin sekä niiden vaikutusta ylioppilaskunnan jäsenmaksuun. Lex painotti kirjaston tehokkuuden parantamista ja toiminnan järkeistämistä esittäen vaihtoehtoisena ratkaisuna esimerkiksi kirjojen siirtämisen yliopiston kirjaston yhteyteen, jolloin kustannukset pienenisivät olennaisesti. Arvokeskusteluksi muuttunut pohdinta herätti vahvoja tunteita ja kirjaston kohtalosta päättämistä lykättiin jälleen eteenpäin uuden edustajiston päätettäväksi.

Edustajisto hyväksyi hallituksen esittämät Ylioppilastalojen remonttitavoitteet ja remontin jälkeistä tilanjakoa koskevat linjaukset, joiden mukaan mm. vuokralla oleville yhdistyksille etsitään remontin ajaksi korvaavat tilat ja niille taataan oikeus palata nykyistä vastaaviin tiloihin remontin jälkeen.

TYY saa vähintään yhden ehdokkaan Suomen Ylioppilaskuntien Liiton ensi vuoden hallitukseen, kun TYYn hallituksen puheenjohtaja Jukka Vornasen lähtee ehdolle SYL:n puheenjohtajaksi. SYL:n hallitus valitaan 20.-21.11. järjestettävän liittokokouksen aikana.

(Edariraportin kirjoitti tällä kertaa Minna.)

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on syyskuun kokouksessaan 23.9.2009 päättänyt:

  • myöntää eron Jussi Telarannalle taloustoimikunnan jäsenen tehtävistä ja valita taloustoimikuntaan Rauli Eleniuksen;
  • myöntää eron Miika Sjömanille TYL:n johtokunnasta ja valita johtokuntaan Samuli Maxeniuksen;
  • myöntää eron Tuomo Liljenbäckille Turun yliopiston hallituksen opiskelijajäsenen tehtävästä ja valita yliopiston hallituksen varajäseneksi Laura Heinosen  31.1.2010 päättyvälle kaudelle;
  • valita ansiolautakuntaan Johanna Kärjen (pj), Eric Carverin, Mats Kommosen, Sami Niemisen, Olli Raimon ja Markus Vähä-Piikkiön;
  • merkitä tiedoksi kirjastoselvitystoimikunnan raportin;
  • hyväksyä Ylioppilastalojen remonttitavoitteet ja remontin jälkeistä tilanjakoa koskevat linjat;
  • asettaa TYYn ehdokkaaksi SYL:n hallituksen puheenjohtajaksi Jukka Vornasen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s