vEdari juhli ja kokoontui viimeisen kerran

TYYn vanha edustajisto päätti päivänsä 9.11. juhlakokouksessaan. Juhlakokouksessa ei enää tehty varsinaisia päätöksiä, vaan mm. kuultiin Turun yliopiston varainhankintakampanjan johtaja Lasse Kurkilahden juhlaesitelmä sekä edustajistoryhmien linjapuheet.

Juhlakokouksessa TYY palkitsi myös aktiivisia jäseniään. Ryhmä Lexin osalta kuntanauhan kanto-oikeuden saivat Pirita Virtanen, Pekka Heinonen, Johanna Ojansuu ja Arimo Leppä. Lisäksi kaikilla edustajiston varsinaisilla jäsenillä on kuntanauhan kanto-oikeus automaattisesti. Tämän lisäksi Teemu Oksanen palkittiin TYYn ansiomerkillä.

Kyseessä oli tosiaan TYYn vanhan edustajiston viimeinen kokous. Ryhmä LEX haluaakin kiittää muita edustajistoryhmiä sekä TYYn toimiston väkeä kuluneista parista vuodesta. Kauden aikana tehtiin ennennäkemättömän tärkeitä päätöksiä, kun TYYn ja TuKY:n yhdistämisestä päätettiin.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on juhlakokouksessaan 9.11.2009 päättänyt: 

 • merkitä kuulluksi juhlaesitelmän, jonka piti Turun yliopiston varainhankintakampanjan johtaja vuorineuvos Lasse Kurkilahti
 • jakaa huomionosoituksia seuraavasti:
  Kunnianauha: Kansleri Eero Vuorio
  Ansionauha: Aki Halonen, Mikko Soukkanen
  Ansiomerkki: Toni Eklund, Eero Hokkanen, Jarmo Kallunki, Teemu Oksanen, Sini Terävä, Saila Tykkyläinen, Saara Uotila, Haron Walliander
  Hallitusmerkki: Jukka Vornanen, Marjaana Hoikkala, Juha Isotalo, Elias Laitinen, Laura Mäkelä, Vappu Nieminen, Leila Uotila, Niklas Mannfolk, Topi Artukka
  Kuntanauha: Pirita Virtanen, Anna Alasuutari, Katri Kaunismaa, Otto Lehikoinen, Eva-Liisa Raekallio, Raila Tapio, TYYn aurasoutujoukkueet, Maiju Tuisku, Lauri Östman, Antti Heikkonen, Iiro Rantanen, Leonard Pearl, Pekka Heinonen, Johanna Ojansuu, Arimo Leppä, Jerry Jäppinen, Ralf Strandell, Juhani Mehto, Laura Vuorinen, David Herok, Annika Karvonen, Pia Loman, Elina Korpela, Elli Vanhakartano, Noora Fils, Joni Kajander, Mikael Marisa, Turo Sallinen, Outi Eivola, Rosita Päivärinne
  Pöytästandaari: Petteri Sihvonen, Ajagi
 • merkitä tiedoksi poliittisen keskustelun ylioppilaskunnasta
 • olla kokoontumatta säännöllisiin kokouksiinsa marraskuussa ja joulukuussa 2009, kiittää kaikkia edustajiston toimintaan osallistuneita ja että tämä on TYYn edustajiston 2008-2009 viimeinen sääntömääräinen kokous.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s