Uusi vuosi, uusi ylioppilaskunta

Vuosi 2010 on rullannut pian jo kuukauden, ja sen myötä uusi ja kiiltävä Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on aloittanut toimintansa. Alkuvuoden kalenterin ovatkin tehokkaasti tukkineet lukuisat koulutukset, perehdytykset ja toiminnan suunnittelu. Kahvitauoilla on ehtinyt hoitamaan myös omien sektorien asioita.

Viime vuoden suuria asioita olivat uusi ylioppilaslaki ja ylioppilaskuntien yhdistyminen, jotka työllistävät tänä vuonna toimeenpanon ja toiminnan vakiinnuttamisen muodossa. Tuloillaan ovat lisäksi opintotukiuudistus, kauppakorkean uudet alayhdistykset, YO-talojen remontin jatkuminen ja huhtikuussa aloittavat uudet laitosneuvostot ja tiedekuntien johtokunnat.

Jäämme odottamaan innolla edarin tulevaa kokousta sekä käynnistyviä valiokuntia, joissa on tänä vuonna mukana myös lukuisia lexiläisiä.

Joel Uusi-Oukari
TYYn hallituksen jäsen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s