Edari 2/2010

Helmikuun kokouksen esityslistalle päätettäviä asioita ei ollut kasautunut kovinkaan paljon, ja kokous vietiin läpi melko vauhdikkaasti. Tällä kertaa Ryhmä Lexiä edustivat Vaaja, Markus, Minna ja Tuomas.

Heti kättelyssä päästiin valitsemaan uusi jäsen TYYn hallitukseen eronneen Jarmo Kallungin tilalle. Tyrkyllä oli tällä kertaa kaksi ehdokasta: Markus Ylimaa (Keskustaopiskelijat) ja Anna Mäkipää (Hybridiaani). Edustajiston kuultua molempien ehdokkaiden esittelyt valituksi tuli Anna Mäkipää.

Lisäksi hyväksyttiin muutokset ylioppilaskunnan sääntöihin toisen kerran, ja pienen viilamisen jälkeen myös TYYn ympäristöohjelma sai edustajiston hyväksynnän.

Ehkä eniten keskustelua herätti kuitenkin kokouksessa perustetun strategiatyöryhmän kokoonpano. Allekirjoittanut oli sitä mieltä, että valittuun kokoonpanoon olisi ehdottomasti pitänyt saada enemmän jäseniä istuvasta edustajistosta. Onhan kyseessä kuitenkin TYYn pisimmmän aikavälin dokumentti, joten vastuun valmistelusta tulisi luonnollisesti olla edustajistolla. Valittuun kokoonpanon tuli  kuitenkin puheenjohtajiston ohella ainoastan kaksi  jäsentä edustajistosta.

Tuomas Fonselius
Ryhmäpuheenjohtaja
Edustajistoryhmä Lex

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on helmikuun kokouksessaan
24.2.2010 päättänyt:

  • myöntää eron hallituksen jäsen Jarmo Kallungille ja valita hallituksen jäseneksi Anna Mäkipään
  • hyväksyä muutokset ylioppilaskunnan sääntöihin toisen kerran
  • hyväksyä TYYn ympäristöohjelman
  • nimittää strategiatoimikunnan ajalle helmikuu-lokakuu 2010 ja valita toimikunnan puheenjohtajaksi Niklas Mannfolkin ja jäseniksi Topi Artukan, Laura Heinosen, Tomi Nyströmin, Elias Laitisen, Lauri Luodon, Katja Sauvolan, Mikko Soukkasen ja Sini Terävän. Toimikunnan tehtävänäon ylioppilaskunnan vanhan strategian pohjalta esittää lähetekeskusteluun syyskuussa ja hyväksyttäväksi lokakuussa uusi strategia
  • merkitä tiedoksi lähetekeskustelun TYYn strategiasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s