Edari 4/2010

Kevään viimeinen edari istuttiin jo huhtikuun lopulla, mutta Vapusta ja flunssasta toipuminen on viivästyttänyt raportin rustaamista. Viimeiseen kokoukseen ei kovinkaan paljon ollut asiaa mahdutettu, vaan edustajiston puheenjohtaja löi nuijaansa viimeisen kerran jo tunnin kuluttua ensimmäisestä. Tällä kertaa Masse ja Teusa eivät kiireidensä vuoksi päässeet kokoukseen, ja tutun pöydän päädyssä istuivat Minna, Arimo (!), Antti V. ja Tuomas

Itse kokouksessa hyväksyttiin Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan viime vuoden toimintakertomus, päätettiin TKKK:n hallituksen ja muiden taloudesta vastuullisten henkilöiden tili – ja vastuuvapaudesta sekä hyväksyttiin TYYn talousstrategian sijoitusosuus.

Alkuperäisellä esityslistalla ei muuta ollut, mutta Vihreiden Topi Artukka nosti kuitenkin kokouksen lopulla esille pitkäaikaisen, mutta edelleen ajankohtaisen keskusteluaiheen. Nimittäin Lyyra -kortin ominaisuuksien puuttumisen. Aikaa on kulunut paljon, mutta juuri mitään ei ole tapahtunut sen eteen, että myös turkulaiset opiskelijat pääsisivät nauttimaan esimerkiksi kortin maksumahdollisuudesta. Vaikuttaa oudolta, että kortin potentiaalia voidaan hyödyntää muissa kaupungeissa, mutta ei Turussa.

Lyyra -kortin ominaisuuksien kehittymistä jäädään kuitenkin odottamaan tulevaan syksyyn ryhmän laittaessa hommat tämän kevään osalta pakettiin.

Mukavaa kesänodotusta!

Tuomas Fonselius
Ryhmäpuheenjohtaja
Edustajistoryhmä Lex

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on huhtikuun kokouksessaan
22.4.2010 päättänyt:

– hyväksyä TuKY:n toimintakertomuksen vuodelta 2009
– hyväksyä TuKY:n tilinpäätöksen vuodelta 2009
– myöntää vuoden 2009 TuKY:n hallitukselle sekä muille ylioppilaskunnan
taloudesta vastaaville henkilöille tili- ja vastuuvapauden
– hyväksyä TYYn talousstrategian sijoitusosuuden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s