Tervetuloa oikikseen, fuksi!

Ryhmä LexFuksiviikko on alkanut ja Teille fukseille on muutaman päivän aikana tarjolla aimo annos tietoa opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Myös Ryhmä Lex esittäytyy Teille viikon menojen aikana.

Mikä Ryhmä Lex?

Turun yliopiston opiskelijana kuulut automaattisesti – jäsenmaksun maksettuasi – Turun yliopiston ylioppilaskuntaan eli TYYhyn. TYYn päivittäisestä toiminnasta vastaa sen hallitus, mutta suuret linjat luodaan 41-henkisessä edustajistossa. Oikeustieteen opiskelijoita edustajistossa edustaa 4-henkinen Ryhmä Lex.

Ryhmä Lex on oikeustieteilijöiden oma, sitoutumaton edustajistoryhmä. Meitä ei kahlitse puolueohjelmat, vaan ajamme TYYssä nimenomaan oikeustieteen opiskelijan etua. Viime aikoina olemme puolustaneet oikeustieteellisen tiedekunnan itsenäisyyttä, tukeneet TYYn jäsenmaksun laskemista ja ideoineet kaikille opiskelijoille suunnatun oikeusapupalvelun.

Edustajistovaalit tulossa – Lähde ehdolle ja äänestä!

TYYlle valitaan uusi edustajisto tänä syksynä. Lexiläiset ovat jälleen mukana omana vaalilistanaan. Tavoitteena on – totta kai – paikkamäärän lisääminen. Vain äänestämällä itse lexiläistä, voit varmistaa, ettei oikeustieteilijän oikeuksia poljeta yliopistolla! Muista siis antaa äänesi!

Tuoreena oikeustieteen opiskelijana voit myös itse lähteä ehdolle Lexin listalle. Ei kannata pelätä, vaikka kaikki tuntuu vielä uudelta ja oudolta. Ryhmä Lexin kokeneet konkarit ohjaavat sinut TYY-toiminnan saloihin.

Jee! Haluan lisätietoa!

Lisätietoa – kuten todettu – saat vielä fuksiviikon aikana meiltä Ryhmä Lexiläisiltä.

Tarvittaessa voit olla aina yhteydessä myös Lexin edustajistoryhmän puheenjohtajaan Teemu Oksaseen (p. 0400 455 745 tai teemu.oksanen(a)utu.fi) tai ehdokasasioissa Lexin vaalipäällikköön Sanna Rättyään (p. 050 595 6592 tai sanna.rattya(a)utu.fi).

Tervetuloa vielä kerran!

PS: Muista fanittaa Ryhmä Lexin Facebook-sivua, niin pysyt aina ajan hermolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s