Varallisuutta vai pääomaa – Lexiläiset SYL:n liittarissa

image

image

Ryhmä Lexin edustajat tervehtivät blogin lukijoita syvältä Hyvinkään metsistä eli Suomen Ylioppilaskuntien Liiton liittokokouksesta! Kerran vuodessa, marraskuun puolivälissä ylioppilaskuntien aktiivit ympäri Suomen kerääntyvät lyömään enemmän tai vähemmän viisaat päänsä yhteen ja päättämään ylioppilasliikkeen linjoista sekä SYL:n seuraavan vuoden hallituksesta. Kaiken suhmuroinnin ja kähmimisen ohella ehdittiin kuunnella myös pääministeri Kataisen ajatuksia yhteiskuntamme tulevaisuudesta.

Lexiläisiä Rantasipi Sveitsin lentokentänomaisessa hotellissa ovat urheasti edustaneet Teemu, Joel, Tuomas, Mimma, Sanna ja Lauri. Aika velikultia!

(Otsikko kaivanee pientä selvitystä. Kyseessä oli ns. ”suuressa salissa” käyty keskustelu otsikon sanaparin kirjaimellisesta merkityksestä. Puheissa siteerattiin jopa Marxin käsityksiä. Ryhmä Lexillä ei ollut varsinaista kantaa asiaan, vaan pysyimme sitoutumattomana tässäkin asiassa…)

Lisäys klo 15:45: Yllä olevasta kuvasta ja sitkeistä huhuista huolimatta Oksanen ei ollut ehdolla. Taululla olleella tekstillä haluttiin ainoastaan aiheuttaa hallitusneuvottelijoille ylimääräisiä sydämentykytyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s