Uudet edaattorit kiinni vallankahvaan

Näin on vuosi vaihtunut ja samalla myös uusien edaattorien kaksivuotinen toimikausi pyörähtänyt käyntiin. Aivan ensiksi haluan kiittää väistyviä varsinaisia ja varaedaattoreita työstänne aikasemmalla vaalikaudella. Tästä on hyvä jatkaa!

Uusina varsinaisina edaattoreina Lexiltä tosiaan aloittaa Janne Laasonen, Mirjam Scheinin, Sanna Rättyä ja Vesa Puisto. Toivottavasti listaltamme pääsee kuitenkin myös useampikin varallaolija osallistumaan kevään edustajiston kokouksiin, mikäli vain varsinaisille edaattoreille kokousesteitä ilmaantuu. Ensimmäisinä paikkaajina listoilla ovatkin herrat Kattelus ja Sjöblom.

Uuden edustajiston järjestäytymiskokous pidettiin jo viime vuoden puolella, jolloin valittiin TYY:n hallitus sekä jäseniä muihin toimielimiin. Hallitusvalinta ei mennyt Lexin osalta parhaalla mahdollisella tavalla, sillä hallituspaikkaa ei meille herunut. Valiokuntahauissa sen sijaan menestys oli parempaa ja Lexin ehdokkaista kaikki saatiin läpi. Tulevana vuonna Lexiä edustaakin valiokuntatasolla Satu Majuri Tylkkärin johtokunnassa, Emmi Kuivala ravintolavaliokunnassa ja Alma Elonheimo kulttuurivaliokunnassa.

Uuden edustajiston vuoden ensimmäinen kokous istutaan 25.1. Kokouksen asialista selviää myöhemmin iltakoulussa ja ryhmäpuheenjohtajatapaamisessa, mutta jo nyt on selvää, että uusien toimijoiden kädet sauhuavat jo halusta päästä hommiin!

Lisää juttua edaattorien kuulumisista ja taistelusta lexiläisten parhaaksi voit lukea jatkossakin tältä palstalta ja vuoden ensimmäisestä LexPressistä.

Stay tuned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s