Edustajiston juhlakokous

Edustajisto kokoontui Henrik Gabriel Porthanin päivänä 9.11. vuosijuhlia edeltäneeseen juhlakokoukseensa yliopiston päärakennuksella. Ryhmä Lex edusti tällä kertaa triolla Scheinin,  Auressalmi ja Mäkilä.

Juhlakokouksessa kuultiin kautensa päättävän edustajiston puheenjohtajan Ville Valkosen tervehdys sekä Bryggman-säätiön asiamiehen, FM Mikko Laaksosen juhlaesitelmä. Ylioppilaskunta jakoi vuosijuhlapäivänää myös perinteisesti erilaisia huomionosoituksia. Lexiläisistä Jonne Rantanen sekä Laura Kumpulainen pokkasivat kuntanauhan ja jo valmistumaan ehtinyt entinen puheenjohtaja Katrin Puolakainen sai kuntamerkin.

Kokouksen jälkeen paljastettiin ylioppilaskunnan tuoreimman kunniajäsenen, Turun yliopiston entisen rehtorin Keijo Virtasen muotokuva Turku-salissa. TYYn vuosijuhlia puolestaan vietettiin tänä vuonna Raumalla.

Vanha edustajisto kokoontuu vielä kerran marraskuussa, jonka jälkeen siipisoihtu siirtyy uusille, tämän syksyn edarivaaleissa paikkansa lunastaneille edaattoreille. Stay tuned!

Teemu Auressalmi
edustajiston varajäsen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s