Henkilövalintojen tammikuu!

Vuodenvaihteessa TYYssä aiemmin toimineet valiokunnat muuttuivat siiviksi. Siivet ovat vapaaehtoisryhmiä, jotka osallistuvat TYYn toimintaan omilla aihealueillaan, toteuttavat toiminnassaan TYYn arvoja ja ovat yhdysside jäsenistön, edustajiston, hallituksen ja työntekijöiden välillä. Siipiä on viisi: kansainvälisyys-, kehitysyhteistyösiipi-, kulttuurisiipi-, ravintola- ja ympäristösiipi.

Siivissä luodaan uutta, valvotaan ja ajetaan opiskelijan etua yliopistolla ja yhteiskunnassa sekä nostetaan aiheita julkiseen keskusteluun. Siivet luovat elävää ja aktiivista opiskelijakulttuuria ja niiden kautta on helppo tulla mukaan TYYn toimintaan. Siipien varsinaisia jäseniä haettiin tammikuussa ja lexiläisten hakuinnokkuus oli loistavaa. Lexiläisedustajina TYYn siivissä vuonna 2014 toimivat:

Kansainvälisyyssiipi

  • Joanna Ahokanto
  • Ville Laakso
  • Minttu Vanhanen

Kehitysyhteistyösiipi

  • Anni Juvonen
  • Ville Laakso

Ravintolasiipi

  • Natalia Laakso

Ympäristösiipi

  • Tuomas Dahlström

Kaikki siipiin valitut löydät tämän linkin takaa: http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4559

Siipivalintojen lisäksi TYYssä on tehty muitakin kiinnostavia henkilövalintoja.
Joel Karhula valittiin taloustoimikunnan järjestäytymiskokouksessa talton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2014-2015. Samalla hänen vastuulleen taloustoimikunnassa kuuluu Universtas Oy. Tylkkärin johtokunnan varapuheenjohtajana toimii kuluvana vuonna Tuomas Dahlström.

TYYn elokuvakerhon eli Kinokoplan hallituksessa mukana on Lauri Kinnunen. Kinokopla esittää vuoden aikana kaksi pääsarjaa, jotka käsittelevät monipuolisesti eri maiden elokuvia. Lisäksi Kinokoplan vastuulla on muita elokuva-aiheisia tapahtumia.

Edustajiston alaiseen avustustoimikuntaan valittiin Sami-Petteri Seppä. Avustustoimikunta valmistelee TYYn alayhdistyksilleen jakamien toiminta-avustusten pisteytyskriteerit, pisteyttää alayhdistysten tekemät toiminta-avustushakemukset edustajiston päätöksentekoa varten sekä valmistelee muita mahdollisia avustuspäätöksiä.

Paljon onnea valituille ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

Sanna Mäkilä
Ryhmäpuheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s