Ryhmä Lexin ehdokkaat TYYn hallitukseen 2015!

TYYn hallitus vuodelle 2015 valitaan edustajiston joulukuun kokouksessa keskiviikkona 10. joulukuuta klo 18.15 alkaen. Ryhmä Lex esittää kahta upeaa ja motivoitunutta ehdokasta TYYn hallitukseen vuodelle 2015. Huikeaa!

Ylioppilaskunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa käyttää edustajiston valitsema hallitus, jonka toimikausi on kalenterivuosi. Hallitus hoitaa ylioppilaskunnan juoksevia asioita sekä vastaa toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Mikko Mononen on ehdolla TYYn hallituksen puheenjohtaksi 2015.

Mikko Mononen on ehdolla TYYn hallituksen puheenjohtaksi 2015.

Hallitus edustaa ylioppilaskuntaa ulospäin, valvoo ylioppilaskunnan hallintoa sekä käyttää yleistä toimeenpanovaltaa ylioppilaskunnan sääntöjen ja edustajiston päätösten asettamissa rajoissa. Kaikesta toiminnastaan hallitus vastaa edustajistolle.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja sekä viisi-seitsemän jäsentä. Hallituksen jäsenillä on kullakin yksi tai useampi sektori, jonka toiminnasta he vastaavat. Näitä toimintasektoreita TYYssa on lukuisia: koulutuspolitiikka, sosiaalipolitiikka, kansainväliset asiat, alayhdistysasiat, opiskelijakulttuuri, liikuntapolitiikka, yritysyhteistyö, kehitysyhteistyö, ympäristö, tasa-arvo, tiedotus ja viestintä sekä kaupunkisuhteet.

Ehdokkaamme hallituksen puheenjohtajaksi on kolmannen vuoden oikeustieteilijä Mikko Mononen, joka vastaa tänä vuonna TYYn hallituksen jäsenenä viestinnästä, kaupunkisuhteista, työelämästä ja yrityssuhteista.

Sami-Petteri Seppä on ehdolla TYYn hallituksen jäseneksi 2015.

Sami-Petteri Seppä on ehdolla TYYn hallituksen jäseneksi 2015.

Hallituksen jäseneksi Ryhmä Lex esittää Sami-Petteri Seppää, joka opiskelee kolmatta vuotta oikeustiedettä ja on Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Lex ry:n hallituksen tiedostusvastaava vuosimallia 2014.

Tutustu timanttisten ehdokkaidemme hakemuksiin kummankin kandidaatin omalla sivulla. Kaikki ehdokkaat TYYn hallitukseen julkaistaan alkuviikosta TYYn nettisivuilla. Linkki tulossa myöhemmin!

Sanna Mäkilä
ryhmäpuheenjohtaja

Ryhmä Lexin hallitusneuvottelijana toimii Ville Laakso (vjjlaa(a)utu.fi / 0400 673 965), varalla on Jussi Sjöblom (jusasj(a)utu.fi / 040 521 2171).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s