Hae Ryhmä Lexin vaalikoordinaattoriksi syksyn 2015 edustajistovaaleihin!

Vaalikoordinaattori vastaa Ryhmä Lexin vaalikampanjan organisoinnista ja aikataulutuksesta syksyllä 2015 käytävissä TYYn edustajistovaaleissa. Haemme henkilöä, jolla on intoa johtaa Ryhmä Lex huipputulokseen vuonna 2015!

TYYssä ylintä päätösvaltaa käyttävä edustajisto valitaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi syksyllä 2015 järjestettävissä vaaleissa, joissa voivat äänestää ja asettua ehdolle kaikki ylioppilaskunnan jäsenet. 41-jäseninen edustajisto päättää, mitä ylioppilaskunta tekee. Kuluvalla edustajistokaudella puoluepoliittisesti sitoutumattomalla Ryhmä Lexillä on ollut TYYn edustajistossa neljä edustajaa – viides paikka on jäänyt jo kaksissa vaaleissa yhden äänen päähän!

Vaalikoordinaattorin toimenkuvaan kuuluvat vaalien suunnittelu ja organsointi, ehdokkaiden rekrytointi, vaaliyhteistyön tekeminen samassa vaalirenkaassa olevien TuKY-listan ja TYY Terveeksi -ryhmän kanssa, mahdollisiin vaalitentteihin ja Tylkkärin haastatteluihin osallistuminen sekä sääntömääräiset tehtävät TYYn keskusvaalilautakunnassa. Tässä kampanjan koordinointityössä vaalikoordinaattorilla on apunaan Ryhmä Lexin ryhmäpuheenjohtaja, muut istuvat edaattorit, Lexin hallitus sekä vaaleista kiinnostuneet lexiläiset.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aitoa innostusta olla mukana luomassa ja vetämässä kampanjaa ja innostavuutta ehdokkaita koottaessa. Vuosikurssi ei ole kynnyskysymys; opiskeluvuosia tärkeämpää on näkemys TYYn toiminnasta ja yliopistomaailmasta sekä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot vaalilistaa koottaessa. Lisäksi painoarvoa annetaan idearikkaudelle kampanjaa ja vaalitempauksia suunniteltaessa sekä konkreettisille ideoille Ryhmä Lexin tulevan kauden agendalle.

Tehtävään hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sunnuntaihin 15.2. klo 18:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@lex.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat vuoden 2013 vaaliasiamies Teemu Auressalmi (teemu.h.auressalmi@utu.fi), Ryhmä Lexin ryhmäpuheenjohtaja Sanna Mäkilä (sanna.k.makila@utu.fi), sekä Lex ry:n puheenjohtaja Elina Hirvonen (puheenjohtaja@lex.fi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s