Ryhmä Lexin edustajistovaalikampanjan suunnittelukokous 15.9. klo 17:00

TYYn edustajistovaalit lähestyvät vinhaa vauhtia, ja Ryhmä Lex haluaakin joukkoihinsa laajan kirjon opiskelijoitamme toteuttamaan ikimuistoisen kampanjan vaalimenestyksen saavuttamiseksi!

Tätä varten järjestetään vaalikampanjan suunnittelukokous tiistaina 15.9. klo 17:00 Lexin entisellä toimistolla, joka sijaitsee Yo-talo A:ssa, TYYn kanslian yläpuolella ja Assarin ullakon vieressä. Kokouksessa on tarkoitus laatia vaalikampanjamme teemat ja tavoitteet sekä pohtia ehdokasasettelua.

RyhmäLex_rasti

Huhtikuussa Ryhmä Lexin Muusiaisrastilla oltiin jo vaalitunnelmissa ja keksittiin vaalihashtageja. Lähde mukaan tekemään loistavaa edarivaalikampanjaa! Kuva: Armida Rantanen

Niin edariehdokkaaksi haluavat kuin taustajoukoissa vaikuttamisesta tai yleisesti kampanjasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan riippumatta vuosikurssista! Mikäli et valitettavasti pääse paikalle, mutta vaalit kirvoittavat sinulle ajatuksia ja ideoita, ota rohkeasti yhteyttä.

Ryhmä Lexiin voit tutustua tarkemmin tällä sivustolla. TYYn edustajistosta löydät lisätietoja täältä: http://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajisto

Muistathan myös seurata meitä Instassa, Fabossa ja Twitterissä!


Tomi Paavola
Ryhmä Lexin vaalikoordinaattori
tomi.h.paavola(a)utu.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s