Vaalijuna viidenteen edaripaikkaan – hyvää matkaa!

Hyvät äänestäjät, tämä on vaalijuna Viidenteen edaripaikkaan. Toivotamme hyvää matkaa!

Ehdokkaat pääsivät myös rennompiin kuvaustunnelmiin. Kuvausvuorossa ehdokas Mika Pirttijärvi.

Ehdokkaat pääsivät myös rennompiin kuvaustunnelmiin. Kuvausvuorossa ehdokas Mika Pirttisalo.

Vaalipöhinä puksuttaa jo höyryveturin lailla kovaa vauhtia eteenpäin! Lisää hiiltä saatiin polttouuniin, kun Ryhmä Lexin 46 loistavaa ehdokasta saivat vaalinumeronsa. Kiitos 284–329! Jokaisen ehdokkaan henkilökohtainen vaalikampanja varmasti näyttäytyy muodossa tai toisessa sekä yliopistonmäellä että somen eetterissä. Saa nähdä, kuka tarttuu paatokselliseen asialinjaan ja kuka sovittaa päälleen meemimestarin viittaa.

Mitä kaikkea on sitten luvassa vaalisyksynä? Ryhmä Lexin oma poika Ville Laakso pääsee hyödyntämään kahden vuoden edarikokemustaan Edustajistovaalipaneelin grillissä tiistaina 13.10. klo 14.15 alkaen Tästä sananvaihdosta ei varmasti puutu yllättäviä käänteitä ja värikkäitä kannanottoja, jotka toivottavasti synnyttävät keskustelua myös paneelin ulkopuolella. Kannustankin kaikkia, jotka kaipaavat taukoa kirjastossa puurtamisesta, saapumaan Publicumille seuraamaan tätä verbaalista vääntöä.

Päästyämme paneelin jännityksestä järjestää Ryhmä Lex yhdessä TYY Terveeksi ja TuKY-listan kanssa vaalisyksyn pärähtävimmät happeningit eli jo perinteeksi muodostuneet Kenen joukoissa seisot? -bileet Börssissä. Näihin bakkanaaleihin ovat tervetulleita kaikki haalareidensa tai aatteidensa väriin katsomatta. Vaalibanderollit voikin jättää suosiolla kotiin ja saapua yhdessä ystävien kanssa nauttimaan poikkitieteellisestä hengestä hittibiisien säestäessä tanssilattian tamppaamista.

blogi1Todellinen jalkautumiskampanjointi alkaa TYYn järjestämällä vaalitorilla Educariumin ja Publicumin edessä 21.10. klo 11 alkaen. Tällöin sinulla on oiva tilaisuus tavata Ryhmä Lexin ehdokkaita kasvotusten ja päästä kuulemaan heidän ajatuksiaan ylioppilaskunnasta sekä sen toiminnasta ja mahdollisesta kehittämisestä. Kandidaatit jakavat myös todella haluttuja Ryhmä Lexin virallisia Harrison Fox -vaalihaalarimerkkejä koristamaan bilepöksyjäsi.

Kaiken tämän jälkeen koittavat ennakkoäänestys sekä varsinaiset vaalipäivät. Vaalihuuma on tässä vaiheessa noussut niihin mittoihin, että Ryhmä Lexin ehdokkaat hengailevat (toim. huom. mutta eivät sentään majoitu; se on kielletty) tuona aikana aktiivisesti Calonian vaalipisteellä sekä sen liepeillä. Erilaisia tempauksia ja yksittäisten ehdokkaitten pelinavauksia jäädäänkin innolla odottamaan!

Tomi Paavola
Vaalikoordinaattori

Tämä blogiteksti on kuudes osa Ryhmä Lexin blogin alkusyksyn ”Edari ja edustajistovaalit tutuksi”-juttusarjaa, joka johdattaa lukijoita kohti edustajistovaaleja. Ensi viikolla perehdymme Ryhmä Lexin edustajistovaaliteemoihin.

Sähköiset edustajistovaalit järjestetään 3.-4.11.2015 ja ennakkoäänestys 26.-29.10.2015. Ryhmä Lexin ehdokkaat löydät numeroilla 284-329. #sinunarvoisesiryhmälex #lexmennään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s