Miksi sinä äänestäisit Ryhmä Lexiä edarivaaleissa?

Mika_kylttiMitä Ryhmä Lex voi opiskelijoille antaa?
Sitoutumattomana se arvojaan kantaa.
Koska värisokeutta se ei vaihda
ei haalarin värejäkään se kaihda.
Edunvalvonta aina sen mielessä
uskoa tulevaan hymy suupielessä.

Paha päivä yliopistoa uhkaa:
Jos poistuu pakkojäsenyys,
tuleeko TYYstä silloin tuhkaa?
Varautunut täytyy tähänkin olla
arvosanaksi ei saa tulla nolla.

Yhteinen lehti kansalle
se kelpais’ rinnalle nykyisen.
Kun sama vene kaikkia kantaa
vois ylioppilaslehti paljon antaa.

Yhdistetään yhteisöjen parhaat puolet
Vähenee samalla jokaisen huolet.

  • 318 – Mika Pirttisalo

Noora_kylttiRyhmä Lex on itsenäinen edustajistoryhmä, jonka ehdokkaita kannattaa ehdottomasti äänestää. Ryhmän puoluepoliittinen sitoutumattomuus antaa mahdollisuuden toimia tilannekohtaisesti opiskelijoiden parhaaksi. Tämän vuoksi on mielestäni jokaisen alan opiskelijan eduksi äänestää mieluummin poliittisesti sitoutumatonta ryhmää. Kaikki ryhmän ehdokkaat ovat tunnollisia oikeustieteen opiskelijoita, joita kiinnostaa merkittävästi edunvalvonta. TYYn rivijäsenille edunvalvonta on taloudellisesti opiskelijoiden parhaaksi toimivan ylioppilaskunnan tärkein tehtävä. Tehtävä, jonka toteutumisesta me olemme valmiita pitämään huolen.

Ryhmältämme löytyy ehdokkaita aivan laidasta laitaan, joten osaamme arvostaa erilaisuutta sekä monialaista ja multikulttuurista yliopistoa. Vaalikauden aikana asioiden valmisteluun paneutuu aktiivisesti moni henkilö ja näin meillä on mahdollisuus päästä hyvällä tietotaidolla vaikuttamaan asioihin edustajiston kokoontuessa.

  • 328 – Noora Wilén

Joel_kylttiVaikka Ryhmä Lex koostuu oikeustieteen opiskelijoista, se painottaa kaikkien Turun yliopiston opiskelijoiden edunvalvontaa katsomatta ollenkaan haalareiden väriin.

Äänestämällä Ryhmä Lexiä TYYn edustajistoon saadaan oikeudenmukaisuutta ja opiskelijoiden etua edistäviä aktiivisia edustajia. Jokainen ääni on tärkeä: esimerkiksi viime edustajistovaaleissa Ryhmä Lexin 5. edustajistopaikka jäi yhden äänen päähän.

Antamalla äänesi Ryhmä Lexille voit olla mukana rakentamassa parempaa ylioppilaskuntaa!

  • 314 – Joel Nurmi

Juulianna_kylttiSeitsemän Suomen itsenäisyyden ajan kahdestatoista presidentistä ovat/olivat  juristeja, mukaan lukien Turun oikeustieteellisen tiedekunnan kasvatti Sauli Niinistö. Lexiläiset ovat siis osoittaneet kapasiteettinsa yhteisten asioiden hoitamiseen. Kyyniset kielet toki sanovat, että politiikka on pelkkää omien etujen ajamista, oli sitten kyse maakuntien siltarumpurahoista tai edustajistosta. Sikäli väite on totta, että kukapa muu tietäisi paremmin, mitä oikeustieteen opiskelija tarvitsee edustajistolta kuin toinen oikeustieteen opiskelija? Laaja, yleissivistävä koulutuksemme valmistelee meitä niin politiikan, pöytäkirjojen kuin vaalienkin kiemuroihin.

Aja siis omaa etuasi – äänestä tiedekuntatoveriasi!

  • 292 – Juulianna Huusko

Iiris_kylttiEtsitkö piinkovaa asiantuntijaa?
Diplomaattista luovijaa?
Vai olisiko sinusta tärkeintä äänestää edariin intoa puhkuva, yhteisistä asioista kiinnostunut pätevillä argumentaatiotaidoilla varustettu juristin alku?

Ryhmä Lexin ehdokaslistalta löydät näitä kaikkia ja vielä enemmän.

Ryhmä Lex muodostuu tekijöidensä näköiseksi, ja sinä voitkin päättää, kuka juuri Sinun ääntäsi tulevat kaksi vuotta käyttää!

  • 303 – Iiris Laitinen

Elina_kylttiMitkä edarivaalit ja miksi niistä pitäisi edes olla kiinnostunut? On ymmärrettävää, etteivät kaikki opiskelijat pidä edustajistovaaleja lukuvuotensa ehdottomana kohokohtana. Tästä syystä Ryhmä Lexin riveissä onkin joukko päteviä ehdokkaita, jotka hoitavat intoilun puolestasi. Ylioppilaskunta on aktiivinen toimija, joka vaikuttaa edunvalvonnan kautta esimerkiksi opintotukeen ja opetuksen tasoon. Kukapa osaisi ajaa oikkareiden asiaa paremmin kuin toinen oikkari?

Ryhmä Lex on puoluepoliittisesti sitoutumaton, mikä takaa sen, että kaikkien mielipide kuullaan. Jokainen voi vaikuttaa, sillä viides edustajistopaikka jäi viimeksi yhden ainoan äänen päähän. Nukkumalla luovutat paikan ehdokkaalle, jonka intresseissä ei välttämättä ole juuri sinun etujesi ajaminen.

Sähköisille uurnille raahautuminen onnistuu vaikka toogienkin jälkeen. Äänestä – tyhjän saa pyytämättäkin.

  • 305 – Elina Lemponen

Ennakkoäänestys 26.-29.10. klo 16 asti ja äänestää voit täällä: https://vaalit.utu.fi/tyy2015. Lex mennään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s