Hae TYYn siipiin vuodeksi 2016!

Ylioppilaskuntamme hakee aktiivisia opiskelijoita TYYn siipiin! Lexiläisedustus on kuluvana vuonna ollut mitä mainioin TYYn siivissä –  ota siis askel kohti ylioppilaskunnan toimintaa ja poikkitieteellistä toimintaympäristöä!

TYYssä toimii kolme siipeä, jotka ovat kehitysyhteistyösiipi, kansainvälisyyssiipi ja ympäristösiipi. Siivet ovat TYYn vapaaehtoistyöryhmiä, jotka vastaavat oman toimintakenttänsä huomioimisesta TYYn toiminnassa ja järjestävät esimerkiksi aiheeseen liittyviä tapahtumia.

Jokaiseen siipeen haetaan puheenjohtajaa ja 5-10 jäsentä. Haku siipiin on auki 29.11. asti. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät TYYn nettisivuilta.

Alla lyhyt kuvaus siivistä:

kvsiipi

Kansainvälisyyssiipi toimii osana TYYn kansainvälistä sektoria ja järjestää kansainvälistä toimintaa, minkä lisäksi kv-siipi tekee yhteistyötä TYYn kansainvälisten järjestöjen kanssa. Kv-siipi pyrkii kansainvälistämään kampustamme!

kehysiipi

Kehitysyhteistyösiipi vastaa kehitysyhteistyöasioista viestimisestä, kehitysyhteistyöaiheisten tapahtumien järjestämisestä ja kehykohteiden valitsemisesta. Siipi tekee myös yhteistyötä turkulaisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

ympäristösiipi

Ympäristösiipi pyrkii edistämään ympäristöystävällisiä toimintatapoja TYYn järjestöissä, ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja koko kampuksella. Ympäristösiipi järjestää mm. aihepiiriin liittyvää koulutusta järjestöille sekä edustaa opiskelijoita yliopistolla käynnissä olevissa ympäristöhankkeissa.

305. Elina LemponenHaluaisitko nähdä millaisia muita vaihtoehtoja yliopistomaailma tarjoaa ainejärjestötoiminnan lisäksi? Kiinnostaako TYYn toiminta, mutta et tiedä miten lähtisit mukaan? Siivet ovat helppo ja matalan kynnyksen väylä osallistua ylioppilaskunnan toimintaan riippumatta siitä, oletko fuksi vai jo vähän vanhempi tieteenharjoittaja. Ei myöskään haittaa, vaikka vastuutehtävistä ei olisi aiempaa kokemusta – tärkeintä on into ja kiinnostus toiminnan kehittämiseen.

Siivissä pääsee työskentelemään poikkitieteellisessä porukassa erilaisten tapahtumien ja projektien parissa. Osallistuminen ei vie kaikkea vapaa-aikaa, vaan toimintaa pyöritetään yhdessä muiden jäsenten kanssa juuri siinä laajuudessa kuin itse päätätte. Koska toiminta ei ole tarkkaan rajattua, pääsee varsinaisena jäsenenä myös vaikuttamaan suoraan siihen, miltä siiven tapahtumakalenteri tulee näyttämään seuraavan vuoden ajan ja kuinka tavoitteita edistetään.

Olemme kansainvälisyyssiivessä järjestäneet esimerkiksi leivontaillan vaihtareille ja pääsiäisenä egg hunt –tyylisen rastikierroksen yliopistolla. Suosittelen ehdottomasti hakemaan mukaan siipitoimintaan, sillä se tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin.

  • Elina Lemponen, kansainvälisyyssiiven jäsen 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s