Edustajistovaalit 2019

Ryhmä Lex on taas mukana edustajistovaaleissa suuremmalla ehdokasmäärällä kuin koskaan aiemmin! Meillä on 75 innokasta ehdokasta, mutta ehdokkaiden lisäksi tarvitsemme runsaasti äänestäjiä äänestämään Ryhmä Lexiä edustajistovaaleissa 1.-6.11. Tutustu vaaliteemoihimme ja käytä ääntäsi sähköisessä äänestyksessä!

väläytä.jpg

Näissä vaaleissa vaadimme lisää panostuksia opiskelijoiden hyvinvointiin, joustavampia opintoja sekä TYYtä lähemmäs jokaista opiskelijaa. 

1. Lisää panostusta opiskelijoiden hyvinvointiin

Ryhmä Lex haluaa, että jokainen opiskelija voi hyvin opintojensa aikana. On koko yhteiskunnan etu, että opiskelijat siirtyvät hyvinvoivina työelämään. Edustajistokaudella 2020-2021 aiomme valvoa YTHS-laajennuksen toteutumista paikallisesti sekä mielenterveyspalveluiden riittävyyttä Turussa. 

2. Joustavampaa opiskeluja – mahdollistetaan opiskelu kaikissa elämäntilanteissa

Oikeustieteen opiskelijoille, ja monien muidenkin alojen opiskelijoille, on tyypillistä, että työelämään siirrytään jo opintojen aikana. Ryhmä Lex ajaa joustavia opintoja, jotta jokainen voi elämäntilanteestaan huolimatta edetä opinnoissaan. Joustavuus voi tarkoittaa muun muassa sitä, että luentoja voi seurata etänä, tenttejä voi tehdä laajasti Turun ulkopuolellakin ja pakollisia kieliopintoja voi suorittaa intensiivikursseina. 

3. TYY lähemmäs opiskelijaa

Tänäkään syksynä suurin osa uusista opiskelijoista ei tiedä, miksi he maksoivat ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Ryhmä Lex haluaa tuoda TYYn ja edustajiston toiminnan lähemmäs opiskelijoita. TYY tekee arvokasta edunvalvontatyötä, josta jokaisen opiskelijan pitäisi olla perillä.

LISÄKSI:
Tämän vuoden edustajistovaaliteemojen lisäksi Ryhmä Lex haluaa edelleen edistää vastuullista taloudenpitoa tulevalla edustajistokaudella. Varmistamme, että ylioppilaskunta toimii oikeudellisesti oikein toiminnassaan ja toteuttaa hallinnossaan hyvän hallinnon periaatteita. Ryhmä Lex haluaa varmistaa, että ilmaista oikeudellista neuvontaa tarjoava oikeusaputoimikunta säilyy laadukkaana ja tärkeänä TYYn jäsenpalveluna.

ryhmälex.jpg

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s