Vaalikoordinaattoriksi?

Hae Ryhmä Lexin vaalikoordinaattoriksi vuoden 2019 edustajistovaaleihin!

Vaalikoordinaattori vastaa Ryhmä Lexin vaalikampanjan organisoinnista ja aikataulutuksesta syksyllä 2019 käytävissä TYYn edustajistovaaleissa. Haemme henkilöä, jolla on intoa johtaa Ryhmä Lex huipputulokseen vuonna 2019!

uudetedaattorit.jpg

Edustajistokaudella 2014-2015 Ryhmä Lexillä oli neljä paikkaa edustajistossa. Vaaleissa syksyllä 2015 saimme viidennen paikan kaudelle 2016-2017 (kuva yllä). Toissa syksynä kasvatimme jälleen paikkalukuamme yhdellä ja kaudella 2018-2019 Ryhmä Lexillä on kuusi paikkaa edustajistossa (kuva alla). Oletko sinä se henkilö, joka koordinoit meidät metsästämään ensi kaudelle jälleen yhden lisäpaikan? #seitsemännenpaikanmetsästys

ryhmc3a4.jpg

TYYssä ylintä päätösvaltaa käyttävä edustajisto valitaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi syksyllä 2019 järjestettävissä vaaleissa, joissa voivat äänestää ja asettua ehdolle kaikki ylioppilaskunnan jäsenet. 41-jäseninen edustajisto päättää, mitä ylioppilaskunta tekee. Kuluvalla edustajistokaudella puoluepoliittisesti sitoutumattomalla Ryhmä Lexillä on ollut TYYn edustajistossa kuusi edustajaa – lähdetään yhdessä metsästämään seitsemättä paikkaa!

Vaalikoordinaattorin toimenkuvaan kuuluvat vaalien suunnittelu ja organsointi, ehdokkaiden rekrytointi, vaaliyhteistyön tekeminen samassa vaalirenkaassa olevien TSE-listan ja TYY Terveeksi -ryhmän kanssa, Tylkkärin haastatteluihin osallistuminen sekä sääntömääräisten lomakkeiden toimittaminen TYYn keskusvaalilautakunnalle. Tässä kampanjan koordinointityössä vaalikoordinaattorilla on apunaan Ryhmä Lexin ryhmäpuheenjohtaja, muut istuvat edaattorit, Lexin hallitus sekä vaaleista kiinnostuneet lexiläiset.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aitoa innostusta olla mukana luomassa ja vetämässä kampanjaa ja innostavuutta ehdokkaita koottaessa. Vuosikurssi ei ole kynnyskysymys; opiskeluvuosia tärkeämpää on innostus ja vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot vaalilistaa koottaessa. Lisäksi painoarvoa annetaan idearikkaudelle kampanjaa ja vaalitempauksia suunniteltaessa sekä konkreettisille ideoille Ryhmä Lexin tulevan kauden agendalle. Perehtyneisyys ylioppilaskunnan toimintaa kohtaan katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Vaalikoordinaattori saa tarvittavan perehdytyksen ja toimii työssään välittömässä yhteistyössä edustajistoryhmän kanssa.

Tehtävään hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella 24.2. klo 20 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@lex.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat vuoden 2017 vaalikoordinaattori Roni Sirjonen (roansi@utu.fi) sekä Ryhmä Lexin ryhmäpuheenjohtaja Kristiina Arpiainen (krerar@utu.fi).  Kyselkää rohkeasti!